Hej! Jag är Anna Parfa 

Sjuksköterska och sorgterapeut

Har du drabbats av en eller flera svåra förluster?

 

Vill du vara säker på att du har de redskap som krävs för att tryggt och säkert läka känslomässigt?

 

Vill du få evidensbaserade metoder för att hjälpa barnen i deras sorgbearbetning på deras åldersnivå?

 

Jag guidar dig varsamt genom din unika sorgprocess, sett ur ett familjeperspektiv.

 

Du får redskap för resten av livet för all sorts emotionell kommunikation och sorgbearbetning, för dig själv, dina barn, dina familj och dina närmaste relationer.

 

Hur skulle det vara att få känna sig hel igen, även efter svåra förluster? 

Det handlar om dig på din känslomässiga resa genom livet!       

 

Vänligen / Anna Parfa

Vem är jag?


Jag är född 1967 och lever med man, barn och vovve. Jag är utbildad till specialistsjuksköterska och sorgterapeut. Nu jobbar jag mest med sorgcoaching.

 

Efter en period med flera svåra förluster, varav att förlora vår dotter Ella-Lisa var den allra tyngsta, ville jag kunna bli glad och lycklig igen. Men hur? Jag var förkrossad.

 

Efter målmedvetet sökande och experimenterade i min egen sorgprocess hittade jag nycklarna till känslomässig läkning. Jag kunde börja läka både gamla och färska sår.

 

Dessutom utvecklade jag en metod för barns sorgbearbetning med hjälp av musik, "Nånnas sorgsånger".

 

Jag är också medförfattare i boken "Banbrytare -  Möt de kvinnliga ledarna och pionjärerna som skapar en ny värld" som utgivs på Amazon i maj/juni 2021.

 

Men arbetet med att hjälpa familjer i sorg är det allra viktigaste. Välkommen!

Kurser och retreat


Sorglinjens grundkurs ger dig en trygg och varsam guidning genom din egen sorgprocess. Du får kunskap och stöd så att du kan börja läka känslomässigt till att bli hel och harmonisk igen.

 

Dessutom får du verktyg för känslomässig kommunikation som stärker relationer inom familjen. Detta skapar goda relationer och en hel familj.

 

Känner du att du fick så bra hjälp så att du vill använda samma metod för att hjälpa andra? Då utbildar jag dig vidare och ger dig tillgång till all teknisk och pedagogisk hjälp som du behöver för att självständigt hålla dina egna kurser.

Grundkurs

Grundkursen ger dig alla redskap du behöver för att kunna läka både gamla och färska förluster. Du får dessutom all nödvändig kunskap för att kunna hjälpa barn i olika åldrar med deras sorg. Allt sett ur ett familjeperspektiv.

Sorgretreat

Efter grundkursen kan du vara med på sorgretreat i fjäll-miljö. Under en vecka läker du intensivt med denna metod och även med naturens läkande krafter. Vissa retreat är enbart för vuxna och andra för familjer.

Kursledare

Efter grundkursen kan du bli kursledare och hjälpa fler. Du får tillgång till alla tekniska lösningar och  kan sätta igång direkt efter utbildningen. Känn så meningsfullt att kunna hjälpa andra, barn som vuxna.

Fördjupning

Efter grundkursen kan du få fortsatt stöd och coachning i den egen fördjupade sorgläkning. Vi fortsätter att jobba vidare via videolänk och du bestämmer själv hur många månader du behöver min coachning.

33+

År av erfarenhet av sörjande

230+

Familjer som fått stöd

100%

Kundnöjdhet

Min målsättning


Det enda jag önskar är att få möjlighet att hjälpa sörjande föräldrar och barnfamiljer att läka emotionellt efter svåra förluster. Det är så meningsfullt. Den kunskap jag erbjuder har du kvar resten av livet.

Vad tidigare kursdeltagare säger


Av alla som har genomgått min utbildning i sorgbearbetning har faktiskt alla varit nöjda. De har känt att de fått en metod för känslomässig läkning och kommunikation som de kan använda resten av livet. Här är deras egna ord:

 ht 2019

Jag hade länge trängt bort min sorg, det var som en mur runt mitt hjärta som gjorde att jag inte kunde komma åt mina känslor. Anna hjälpte mig att nå känslorna så att jag kunde börja bearbeta min största förlust. Nu mår jag mycket bättre! 

Irene A.

vt 2008

För mig har kursen betytt att jag fått effektiva redskap för känslomässig kommunikation som är A och O för ett stabilt äktenskap, för goda relationer i allmänhet och ett mer kärleksfullt föräldraskap. Och alla större förluster är nu läkta. Det är skönt.

Anders H.

ht 2019

Smärtan var så stor i mitt liv. Jag hade riktig tur att kunna delta i Annas kurs kort efter mina svåraste förluster. Det hjälpte mig att ta kontrollen och skapa nya förutsättningar att leva resten av mitt liv som jag önskat.

Nurnihal F.

vt 2021

Sorglinjens Grundkurs med Anna var en fantastisk upplevelse för mig. Med hjälp av metoden, kompetent handledning, samt stödet från en liten grupp av andra deltagare, har jag kunnat bearbeta och släppa mina djupa sorger. Mitt hjärta som varit brustet sedan många år känns starkt nu och jag har släppt fram en djupare nivå av glädje och tacksamhet. Jag ser fram emot att gå din kursledarutbildning.

Maiellen S.

Trygghet


Under kursen är det av yttersta vikt att alla känner sig trygga. Därför ger alla sitt tystnadslöfte och vi pratar aldrig mer om det som sägs i den lilla gruppen, inte ens med varandra. Du delar bara det du känner dig bekväm med.

Bilder från mina kurser och retreat


Här nedan kommer några bilder från både kurser och retreat. Fotograf: Anna Parfa

Webb-kurs via videolänk på Zoom

Båttaxi med mig över sjön. 

Kurser och retreat

Höstens kurser och retreat 

Midnattssol kl. 24.00

Vintersol över Dundret

Kontakt


Du är varmt välkommen att kontakta mig för alla frågor du bär på.

anna@sorglinjen.se


070-6072713


Snöstigen 10, 98334 Malmberget

Copyright © 2021 Science Journalist Anna Parfa All rights reserved.